Retki Mikkeliin!

Hei taas! Päätin tehdä postauksen kesäretkestämme Mikkeliin tiistaina 8.8.2023. Matkaan lähdimme talon edestä kello 8.00 ja auto oli viimeistäkin paikkaa myöden täynnä. Tunnelma oli rattoisa ja puheensorina siivitti matkaamme mennen tullen. Saavuimme suunnilleen puolikymmeneltä torin laidalle ja sovittiin, että klo 14.00 porukka kokoontuu samaan paikkaan ja kotimatka alkaa. Linnaklubin johtaja Arto ja muutama jäsen lähti Mikkelin sodan ja rauhan keskukseen Muistiin. Noora ja kumppanit menivät ihastelemaan Naisvuorelle maisemia ja loput porukasta lähtivät Inkan ja Mirkan kanssa ostoskeskukseen.

people, men, women-2603112.jpg
Kuvituskuva

Mikkelissä oli helppo liikkua ja muutamat menikin ”omia menojaan” keskustassa sujuvasti. Ruokailuun ei pidetty kiirettä, koska Muistissa tiedettiin olevan paljon nähtävää. Ostoskeskuksessa kävimme vaatekauppoja läpi ja totesimme New Yorkerin olevan edullisimmasta päästä vaateostoksille. Kävelyä tuli matkalla kaikille runsaasti joten ruoka maittoi hyvin Raxissa puolenpäivän jälkeen! Raxista on tullut meille aikalailla vakio ruokailupaikka kaupunkiretkillemme sen edullisuuden ja monipuolisuuden vuoksi.

buildings, sunset, town-2602324.jpg
Kuvituskuva

Rankkasade yllätti meidät välillä ja saimme pienet retkikasteet sen johdosta, jotkut ennakoivat tilanteen ja ottivat sateenvarjot mukaan. Piipahdimme somaan pikkukauppaan nimeltä Iloinen lanka ja askartelu. Jouduimme hieman taas odottelemaan siellä katoksen alla rankimman sadekuuron yli, siltikään hymy ei porukalta hyytynyt!

coffee, cup, caffeine-2179028.jpg
Kuvituskuva.. Treenataan vielä kuvien lisäämistä. Oikeat Mikkelin kuvat katosivat bittiavaruuteen..

Lopuksi keräännyimme kaikki torille, osa osti torilta marjoja ja muuta mukavaa mukaansa, toiset siemailivat ansaittua päiväkahviansa tyytyväisenä auringon taas paistaessa. Sitten olikin aika tepsutella autolle. Kaikki olivat ajallaan ja reippaasti sovittuna ajankohtana paikalla, totesimme retken sujuneen todella jouhevasti ja mukavasti kaiken kaikkiaan. Meillä oli todella mukavaa!!

Ystävällisin terveisin Mirka Ohjaaja

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?