Helmikuun blogi

Talven pimein aika on taputeltu ja nyt elämme jo helmikuun puolta väliä.  Kevät alkaa pikkuhiljaa tekemään tuloaan. Päivät pitenevät koko ajan.  Auringon säteet lämmittävät joka päivä lämpimämmin. Ensi kuussa jo siirrymme kesäaikaan. Kaikki nämä asiat vaikuttavat meidän mielialaan positiivisesti.

Nyt viimeistään kannattaa suunnata ulos luontoon. Luonnossa oleskelu saa meidät voimaan paremmin. Luontoaktiviteetit parantavat tutkitusti meidän mielenhyvinvointia.  Stressistä on tullut nykypäivän hektisen elämäntavan myötä yhä yleisempi vaiva.  Ihminen tarvitsee välillä palautumista ja vastapainoa arkiselle työnteolle. Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tuo meille rauhaa ja lisää sisäistä voimaa.  Tähän aikaan vuodesta voi vaikka puhdistaa lintujen pesäpöntöt ennen kuin linnut aloittavat keväiset pesimäpuuhansa ja pelkkä auringossa oleskelu on hyväksi terveydelle.

LinnaKlubi saa uudet kotisivut kevään aikana, joten sinun kannattaa käydä tutustumassa niihin.  Uudet kotisivut löytyvät osoitteesta www.linnaklubi.fi.  Kotisivuilta löytyy mm. LinnaKlubin viikko-ohjelma, ruokalista ja ajankohtaiset tapahtumat.  Lisäksi voi ottaa meihin yhteyttä myös kotisivujen kautta.

Hyvää kevään odotusta ja ulkoiluhetkiä!

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?