LinnaKlubin kesäretki 13.06.2023

LinnaKlubin kesäretki suuntautui tänä vuonna Jyväskylään.  Savonlinnasta Jyväskylään on matkaa noin 220 kilometriä, joten matkaan lähdimme jo ”kukonlaulun aikaan” klo 7:00.  Tällä kertaa meitä kyyditsi Soisalon tilausajon bussi.  Mukaan lähti 20 innokasta matkalaista.  Ainakin sää meitä suosi.  Koko päivän paistoi aurinko ja lämmintä oli reilut 20 C astetta.

Ensimmäinen pysähdys meillä oli liikenneasema Jari-Pekassa Hankasalmella.  Siellä nautimme jätskistä, kahvista ja hyvistä kahvion tuotteista.  Osa porukasta halusi vain jaloitella liikenneaseman pihalla ja nauttia upeasta kesäsäästä.

Jyväskylään saavuimme klo 10:00 jälkeen ja ensimmäinen kohteemme siellä oli paikallinen Suvimäen klubitalo.  Suvimäen klubitalolla on hienot ja toimivat tilat aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa.  Heillä on monenlaista toimintaa.  Tutustuimme eri työyksiköiden ja kulttuuripaja Trombin toimintoihin.

Klubitalolta suuntasimme Jyväskylän keskustaan.  Kävimme perinteisesti syömässä Raxin buffetissa.  Ruoka oli hyvää ja maistuvaa.  Buffetpaikat ovat hyviä, mutta niissä tulee aina syötyä liikaa.  Sen jälkeen liikunta on hyväksi ja mehän lähdimme shoppailemaan kävelykadun liikkeisiin. Osa porukasta ehti käymään taidenäyttelyssäkin.

Paluumatkalle lähdimme noin klo 14:00.  Heti Vaajakoskella pysähdyimme Pandan tehtaanmyymälässä. Mukaan tarttui kaikkea makeaa suklaasta lakuihin.

Viimeinen pysähdys oli Juvalla.  Siellä kävimme kahvilla ja Marimekon myymälässä.  Savonlinnaan saavuimme noin klo 18:00.

Retki sujui hyvin ja hyvässä hengessä.  Kaikilla oli palatessamme kotiin Savonlinnaan iloinen mieli.

Kiitos kaikille mukavasta reissusta ja hyvää kesää!

Kuvia Suvimäen Klubitalolta

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?