Kohti kevättä..

No hei!

Tässä on taas tovi vierähtänyt kirjoituspuuhista, aiheet tuntuu nykyään olevan aikalailla sitä samaa. Nyt päätin tehdä \”K vapaan\” postauksen, keskitytään nyt positiivisuuteen ja mukaviin asioihin. Ilokseni olen huomannut viimepäivinä auringonvalon lisääntyneen hurjasti; nyt edetään kohti kevättä huimaa vauhtia! Kevät merkitsee uudistumisen aikaa, voimaa, valoa ja uudenlaista energiaa.

\"\"Monesti uudet ajatukset ja suunnitelmat tulevat näinä aikoina voimakkaasti esille.. Tekisi mieli pukeutua ja somistaa ympäristöä raikkailla ja elinvoimaisilla väreillä. Varmasti alamme täällä talolla pikkuhiljaa yhdessä jäsenien kanssa \”tekemään kevättä\” tänne sisätiloihin, vaihdetaan maljakoihin keväiset asetelmat ja taiteillaan jotain värikkäämpää näytteille. Kohtahan se olisi hyvä aika laittaa myös siemeniä itämään (josko kokeilisimme vaikka idättää eksoottisten hedelmien siemeniä?).

\"\"
Rentoutustuoli ryhmätilassaTäällä ollaan vietetty jäsenien syntymäpäiviä, pikkujouluja ja uutta vuotta. Vaihdettiin myös järjestystä meidän ryhmätilassa/musiikkihuoneessa. Nyt meillä on ihana olohuonemainen ja kodikas tila iltapäivien ryhmätoimintoihin. Usein musiikkiryhmät vedetään täällä, sekä suositut Tsemppiryhmät. Rentoutustuoli on päässyt paremmin oikeuksiinsa täällä helpon sijaintinsa vuoksi, huoneessa on rauhallinen tunnelma ja tuoliin on helpompi heittäytyä kun siihen on tarvetta.

\"\"
Meillä ollaan juhlittu synttäreitä!

Keittiöryhmässä syntyy meidän porukalta jokainen kerta maittavat ja ravitsevat ruoat sekä suussa sulavat jälkkärit!

\"\"
Kaurahyve
\"\"
Talon piirakkatalkoot pikkujouluja varten

Meillä on ollut marraskuusta saakka aina torstaisin iltaryhmä klo 16-18.00 Jäsenet ovat olleet mukana vaikuttamassa ryhmien toimintojen sisältöön. Me olemmekin käyneet mm. näyttelyissä, jääkiekkopeleissä, kahvilassa ja elokuvissa. Välillä olemme olleet iltatoiminnassa täällä talolla ja hyödyntäneet esimerkiksi opetuskeittiötä ruoanlaittoon ja kodikasta ryhmätilaa elokuvien katsomiseen.

\"\"
Nukkenäyttely Riihisaaressa
\"\"
Komeita laivapienoismalleja

Jatketaan kohti kevättä tällä hyvällä pössiksellä ja kehitellään kaikkea uutta kivaa!

Kuulemisiin!

-Mirka Klubitalon ohjaaja

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?