Hei ja ihanaa kevättä täältä Linnaklubilta.

Tällä kertaa blogia kirjoittaa sairaanhoitajaopiskelija Vilma. Olen maaliskuun puolivälistä alkaen suorittanut mielenterveys – ja päihdehoitotyönharjoitteluani täällä Linnaklubilla ja ensi viikolla tuleekin jo viisi viikkoa täyteen ja palaan hetkeksi muiden koulutehtävien pariin ennen kuin palaan tänne kesätöiden pariin.

Maaliskuussa teimme jäsenien kanssa reissun Lappeenrannan Heikintalolle, jossa meidät otettiin todella ystävällisesti ja tervetulleeksi vastaan. Ruoka oli maittavaa ja tilat todella isot ja kätevät – erityisesti keittiö ihastutti allekirjoittanutta. Shoppailuunkin riitti mukavasti aikaa ja kaikkiaan reissu sekä välimatkat pikkubussilla sujuivat turvallisesti ja ongelmitta.

Ja kävipäs sitten niinkin, että takatalvi iski ja puski senttitolkulla lunta, ja aurinkoinen ja keväinen sää vaihtui äkkiä joulukuiseksi lumivalkeaksi. Siitä huolimatta klubilla kevät – ja pääsiäisvalmistelut ovat jo kovassa vauhdissa; viikko taaksepäin kylvimme ohransiemenet, jotka päättivät alkaa kasvaa yllättävän nopeaan tahtiin… vaikka joku saattoikin olla huolissaan, ehtisivätkö ne kuitenkaan pääsiäiseksi kasvaa. Tällä viikolla iltaryhmässä koristelemme myös virpomavitsoja. Pöydille on myös ilmestynyt suodatinpusseista askarreltuja kukkia, joita on vesivärein värjätty kauniin keväisin sävyin. Valon määrä lisääntyy kovaa vauhtia ja kaikki klubilla odottavat jo innokkaina kesää. Ja jo ensi talvea ajatellen, neuloosi on tarttunut yhteen, jos toiseenkin ja klubitalolla valmistuu niin tilkkuja tilkkutäkkiin, villasukkia kuin myös virkattuja koreja.

\"\"
\"\"
\"\"

Ensi viikolla olemme auki ma-to, sillä pe 15.4. olemme jo pääsiäisen vietossa, ovet aukeavat sitten 2.pääsiäispäivän jälkeen eli 19.4. 😊

Vilma

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?