tonttuhommeleita Linnaklubilla

Joulukuu on ollut puuhakasta aikaa Linnaklubilla. Koristelimme taloa sisältä ja ulkoa tunnelmallisilla kausivaloilla ja talvisilla/jouluisilla koristeilla. Joulukuun jäsenkirjettä joulukortteineen väsättiin porukalla ja postitettiin ennen itsenäisyyspäivää.

\"\"

Marraskuun lopulla tiedusteltiin Linnaklubin halukkuutta osallistua Asukasloikan Hyvää joulumieltä kaikille – tapahtuman toteutukseen valmistamalla sinne omanäköinen, iso tuulikello. Innostuimme klubitalolla tästä projektista ja aloimme heti visioida kuinka voisimme kierrätysmateriaaleja sekä käytöstä poistettuja esineitä/materiaaleja tuulikellossa hyödyntää.

Uuden elämän tuulikellon muodossa saivat vanha metallinen kuusenjalka, marjapuskan ympäriltä käytöstä poistettu pyöreä vahva kehikko, säilyketölkit, vanhat verhot, lakanat ja pöytäliinat , kiliseviä avaimia, sormuksia, isoja kulkusia yms. kilisevää verstaan puolelta työkalulaatikoista. Työvaiheita oli monenlaisia ja jäsenille riitti monenlaisia hommia kun pikku hiljaa etenimme työvaihe kerrallaan ja kokosimme osasia ennen viimeistelyävaihetta. Porattiin reikiä ja koristeltiin tölkit, revittiin kankaita ja punottiin köysiksi sekä ripustettiin joulupalloja & kiliseviä tuulikelloon.

\"\"
\"\"

Tuulikello-projektia tehtiin eteenpäin talon töiden ohella klubitalolla pari viikkoa..Tuulikelloa rakennettiin green care-hengessä eli kierrätettiin & tuunattiin käytöstä poistettuja esineitä ja materiaaleja antamalla niille uusi elämä!\"🤪\" Nyt tämä iso komistus on valmis ja toimitettu ripustettavaksi. Tiistaina 15.12  klo 16 alkaen torisillan eli valaistun kävelysillan kupeessa Joel Lehtosen puistossa, tämäkin jouluinen tuulikello muiden joukossa ilahduttaa savonlinnalaisia! Tätä oli porukalla mukava tehdä! \"🤩\" Kaunis, iso kiitos kaikille tuulikelon suunnittelussa ja toteutuksessa mukana olleille!

Joulukuussa Linnaklubilla nautimme välillä tietenkin talon töiden ja pienryhmien ohessa glögiä, torttuja, pipareita ja suklaata…joulupuuroakin ovat joulutontut luvanneet keitellä.

Mukavaa, iloista ja levollista joulun odotusta, hyvää joulua kaikille ja terveyttä vuodelle 2021

toivottaa Linnaklubin tonttuset

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?