LinnaKlubin kesä

Hei vaan kaikille lukijoille! Tässä on vierähtänyt tovi edellisestä kirjoituksesta.. Meillä on piisannut hulinaa ja huisketta talolla! Kuten viimeksi kerroimmekin, me muutimme uusiin tiloihin Humanian alakertaan. Eli muuttohässäkkää on riittänyt ja viimeisellä saimme tavarat paikoilleen pienen aprikoinnin jälkeen. Tavaroita saimme pyöritellä tovin huoneesta toiseen, sekä saimme muuttoapua onneksi Toimintakeskukselta raskaimpien tavaroiden siirtelyssä.

Meidän uusissa tiloissa on siis kolme entistä tilavaa luokkahuonetta, jotka saivat uudet käyttötarkoitukset kokoushuoneena, kahvilana ja rentoutus/ryhmätilana. Huoneet saivat kodikkaan ilmeen ja kotiutuminen on tapahtunut melko nopeasti. Tilojen tehokas ilmanvaihtojärjestelmä, valoisuus ja vesipisteet jokaisessa huoneessa ovat saaneet runsaasti kiitosta jäseniltä ja työntekijöiltä. Saimme myös oman sisäänkäynnin (sijaitsee Humanian pääovien oikealla puolella, aivan reunimmainen ovi).

Pikkuhiljaa muutosta selvittyä ja taloksi käyneenä aloitimme ulkoryhmät ja siitä pikkuhiljaa sitten pääsimmekin aloittamaan meidän arjen talolla. Talolle voi siis nyt tulla kahdeksalta aamulla ilman ennakkoilmoittautumista, keittiöryhmään perjantaisin on ennakkoilmoittautuminen kuitenkin, jotta osaamme varata ruokatarpeita tarpeeksi.

No mitäs meidän kesään sitten on kuulunut? Me olemme käyneet torikahveilla Savonlinnan idyllisessä satamassa, pihapelejä olemme pelailleet Heikipohjan kentällä, retket suloiseen Sulosaareen ja kerran kävimme kiertelemässä kävellen kaupunkia ympäri valokuvasuunnistuksen merkeissä. Lämpimät päivät ovat hellineet ja otimme kesästä ilon irti myös paikallisella risteilyllä MS Elviiralla ja sää suosi meitä matonpesuretkellä, matot tulivat puhtaiksi ja tekijät ravituksi evästauolla Sulosaaressa. Kehittämispäivään osallistui 15 jäsentä ja saatiin hyviä tuloksia porukalla toiminnan kehittämiseen. Meidän uudet tilat mahdollistivat kehittämispäivässä ryhmien jakaantumisen eri tiloihin ja porrastetun kahvittelun, saimme kahvin kyytipojaksi jäsenien paistamia vohveleita.

\"\"
\"\"
\"\"

Vielä on kesää jäljellä, kuten laulussa sanotaan.. Mukavat ulkoilutapahtumat jatkuvat yhä pihapelien muodossa, sekä lähdemme huomenna katselemaan näyttelyitä ja torstaina porukalla Pyhän Olavin päiville! Saas nähdä mitä muuta mukavaa loppukesä meille suo.

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?