LinnaKlubin kesä 2021

\"\"

Koronaepidemia ei ole Suomessa ohitse.  Yksilötasolla kannattaa edelleen miettiä mikä on järkevää.  Suuret massatapahtumat kannattaa jättää väliin. Edelleen pitää huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskin käyttöä on hyvä jatkaa, vaikka niitä ei kaikkialla vaaditakaan.  LinnaKlubille ei enää vaadita ennakkoilmoittautumista, mutta ryhmäkoot pidetään edelleen pieninä ja muistathan tulla talolle täysin terveenä.

LinnaKlubi on nyt toiminut reilut kaksi kuukautta Humanian alakerrassa.  Jäsenet ovat ottaneet uudet toimitilat hyvin vastaan.  Uusia jäseniä on myös tullut kesän aikaan toimintaan mukaan.

Talon työt ovat uusien toimitilojen myötä hieman muuttuneet.  Keittiötöitä on nykyään vain perjantaisin ja pihatyöt ovat merkittävästi vähentyneet.  Sen sijaan some- ja digityöt ovat lisääntyneet ja meillä toimii nykyisin mediapaja.  Mediapaja päivittää some (Facebook, Instagram ja What’s app), kotisivut viikottain ja kirjoittaa LinnaKlubin blogit. Mediapaja valmistelee ja lähettää myös viikko-ohjelman yhteistyötahoille ja yhteisölle.

Keskiviikkona 21.07.2021 pidimme linnaKlubilla kehittämispäivän. Kehittämispäivään osallistui 15 jäsentä ja heiltä tuli hyviä ideoita toiminnan kehittämiseen. Suunnitteilla on uusia ryhmiä. Uusista ryhmistä informoimme syksyllä.

Kesällä olemme olleet paljon ulkona.  Pihapelejä (frisbee golfia, mölkkyä, krokettia ja petanqueta) pelataan tiistaisin iltapäivällä LinnaKlubin pihassa tai Heikinpohjan kentällä. Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan aina yhteisvoimin, uusia ideoita voi antaa esimerkiksi palautelaatikkoon tai esittää ne klubikokouksessa. 

Kesän aikana on tarkoitus järjestää ainakin yksi laivaristeily Savonlinnan lähivesille.  Suunnitelmissa on käydä taidenäyttelyissä ja laavuretkillä.

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?