Kesäretki 14.6.2022

Juhannusviikkoa jo elellään ja heinäkuu kolkuttelee jo ovella, mutta otetaan silti takaisin hyppy viikontakaiseen kesäretkeemme, joka suuntautui tällä kertaa Joensuuhun. Mukana oli lähes kaksikymmentä henkeä, joiden kanssa retki onnistui oikein mukavasti. Ja innostuneista ilmeistä sekä puheista päätellen retkeä oli selvästi odotettu.

Bussimme starttasi Humanian edestä tasan kahdeksalta, josta suuntasimme matkaan. Bussin täytti iloinen nauru, höpöttely ja odottavainen tunnelma alusta asti. Perillä Joensuussa olimme hieman ennen klo 10, josta siirryimme ensimmäiseksi tutustumaan paikalliseen torielämään nauttimaan jäätelöistä, kahvista ja todella aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. Torin laidalla sijaitsee myös Taidekortteli, jossa vietimme myös tovin ihastellen upeita käsintehtyjä koruja, erivärisiä lankoja, kynttilöitä, saippuoita ja kaikkea muuta ihanaa pientä ihmeteltävää. Tämän jälkeen  oli hyvä jatkaa syömään Raxiin ja kaikki saivat syötyä mahat pullolleen.

Ennen paluumatkalle lähtöä ehdimme parisen tuntia kiertää vielä kauppakeskus Isossa Myyssä sekä läheisellä kirpputorilla. Itse paluumatka oli sujui hyvin ja oli kovinkin hiljainen – ilmeisesti aamun aikainen herätys vaati veronsa ja monet lepuuttivat silmiään ja torkkuivat ajomatkan ajan.

Kiitos vielä kaikille mukana olleille, retki onnistui todella hyvin!

\"\"
\"\"

Nyt vielä huomenna torstaina grillaillaan klubitalolla ja sitten siirrytään viettelemään rentouttavaa ja näillä näkyminen myös erityisen lämmintä juhannusta!

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?