Alkukesää LinnaKlubilta!

Pitkän talven jälkeen on koittanut kevät ja kesä.  Luonto on nyt vehreimmillään ja kauneimmillaan.  Kielo ja pihlaja ovat parhaillaan kukassa.  Luonnossa liikkuessa kannattaa nauttia kesästä kaikilla aisteilla.  Linnut laulavat ympäri vuorokauden ja kesä tuoksuu kaikkialla.

LinnaKlubilla alkukesä on ollut vilkasta aikaa.  Tapahtumia on ollut laidasta laitaan.  On käyty esittelemässä LinnaKlubin toimintaa upouudella Sosterin kansalaistorilla.  Kansalaistori on todella upea ja viihtyisä paikka ja siihen kannattaa käydä tutustumassa jo aitojen kasvien vuoksi.

\"\"
Petra ja Mirka Kanslaistorilla esittelemässä Klubin toimintaa

 

Kesäkuun alussa meillä oli LinnaKlubin oma kehittämispäivä.  Teimme ryhmätöitä ja saimme aikaan paljon hyviä ideoita ja tuotoksia toimintamme kehittämiseksi.  Jäsenet olivat aktiivisesti mukana toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.  Kehittämispäivän lopuksi nautimme lörtsykahvit.

Alkukesästä Aapo Kotkavuori Kukunori hankkeesta kävi meitä tutustuttamassa kävelyfutiksen saloihin.  Kävelyfutis on paljon turvallisempi laji verrattuna jalkapalloon, jossa on koko ajan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.  Meitä oli kaiken kaikkiaan 12 osallistujaa ja saimme kaksi joukkuetta ja näin kävelyfutismatsin aikaiseksi.  Meillä kaikilla oli hauskaa ja jäsenten mielestä kävelyfutis on tosi mukava peli.  Voimme sitä jatkossakin pelata, kun saimme Aapolta tarvittavat välineet ja säännöt.

\"\"
Pelissä ei saanut juosta yhtään, se oli yllättävän vaikeaa
\"\"
Kaikki olivat tyytyväisiä ja iloisia!

Ensi viikolla meillä on perinteinen kesäretki.  Suuntaamme tällä kertaa Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin Joensuuhun.

Scroll to Top
Avaa WhatsApp
1
Laita viestiä
Hei 🙂
Voimmeko auttaa?